2 april 2012 - Linda Lagerwey - psychometrie

Overzicht van de komende activiteiten

Moderators: Anne, renhoek

Post Reply
User avatar
Anne
Posts: 562
Joined: Wed, 11 07 2007, 18:53

2 april 2012 - Linda Lagerwey - psychometrie

Post by Anne »

Linda doet haar helderziende waarnemingen via uw foto of voorwerpje.
Psychometrie, een uitleg

Psychometrie, je hoort de naam regelmatig vallen. Nooit afgevraagd wat het is? Een uitleg. Je ziet veel paragnosten werken met foto's en voorwerpen. Met het vasthouden ervan komen er boodschappen door die verband houden met de energie van het voorwerp of de persoon op de foto. Waarnemingen dus. Deze waarneming kan gebruikt worden voor allerlei adviezen of contact maken met overledenen. Het geeft namelijk een gevoel van de client weer, of pijn bij de client. Of desgewenst wordt de overledene "gevoeld".

Het is een discipline die velen gebruiken maar die niet iedereen kan gebruiken. Je moet er wel degelijk in oefenen. Probeer maar eens een ring vast te pakken en te voelen van wie deze is geweest…….. nou dat lukt niet he! Wat ik er leuk aan vind is ouderdom, soms heb je de kans iets vast te houden wat erg oud is, en je hebt geen idee wat het is. Leuk om dan te kunnen zien en waarnemen waar het vandaan komt en wie het heeft gebruikt. Leuk om te doen, dat weet ik wel!

Natuurlijk lukt het niet altijd om mbv een voorwerp of foto iets op te pikken. Het ligt aan de omstandigheden, of misschien wel aan de client. Iemand kan totaal geblokkeerd zijn en probeer dan maar eens iets op te pikken.

Bezoekers van Paranormale Beurzen zijn meestal dol op dit soort paragnosten en vliegen van kraam naar kraam om die ene vraag beantwoordt te krijgen. Leuk zou je denken, maar niet heus. Ook dat voelt een paragnost. Je ruikt ze op afstand zeg maar……..

Hoe dan ook, als je straks naar een paragnost gaat en die vraagt om een foto of voorwerp, weet je waarom!
Post Reply