Doelstelling

Openbare avonden
Deze organiseren wij op disdag van 19.45 uur tot 22.30 uur. (Zie adressen voor informatie.) Op deze openbare avonden ontvangen wij een gast die b.v. helderziende waarnemingen doet, psychometrie doet met uw voorwerpje, bloemenseance houdt, lezing geeft en nog veel meer. Wij beginnen deze avonden meestal met een korte meditatie en sluiten af met b.v. een spiritueel gedicht of tekst.

De toegang bedraagt EURO 6,00 per avond. Alleen voor personen boven de 16 jaar. Een verenigingsjaar beslaat 10 maanden. Juli en augustus houden wij vakantie.


Ontwikkelen
Regelmatig is zo'n maandag een oefenavond; wij oefenen dan met elkaar met het doen van helderziende waarnemingen, en bv. het aanvoelen van energieen en nog veel meer. Ook houden wij discussie-avonden waar je je verhaal kwijt kunt of een spirituele belevenis. Er wordt kennis uitgewisseld op zowel paranormaal en spiritueel gebied. Zulke avonden hebben als doel je kennis vergroten en je spirituele groei bevorderen.

Een paar maal per jaar wordt er een paranormale mini- beurs georganiseerd. Hierbij zijn er zowel professionele mensen als amateurs die achter een tafel zitten en consulten geven. Op zo'n avond worden er Reiki behandelingen gegeven en wordt er gemagnetiseerd.


Cursussen
Er wordt getracht regelmatig een cursus te organiseren. Een voorbeeld hiervan is de basis-ontwikkeling, waarbij je kennismaakt met diverse disciplines en je zo, later, een keus kunt maken waar je verder mee zou willen werken.